Lunch

Komkommer/groene paprika salade

29 juli 2015

Ik verteer normaal geen rauwe groene groenten zoals salade, komkommer en zeker groene paprika. Tenzij ik deze groenten marineer in een lekkere salade. Voor deze salade vind ik het lekkerst om rode ajuin, komkommer en groene paprika in heeeeel kleine stukjes te snijden. Alles samen in een kommetje en  overgieten met royaal appelciderazijn (ik zet de groenten eigenlijk zo goed als onder). Kommetje bedekken en liefst een nacht of toch minstens 2u in de koelkast. Voor het opdienen hoeveelheid eruit scheppen die je nodig hebt in apart potje, olijfolie en royaal rauwe honing erbij, kruiden met himalayazout, cayennepeper, kurkuma, zwarte peper en verse koriander of bieslook heel klein gesneden. Even doorroeren,  proeven of de smaken goed zitten en granaatappelpitjes toevoegen als leuke toets als je die in huis hebt. Heerlijk om te combineren met omelet!

You Might Also Like