Lunch

Omelet met salade en rode biet

14 oktober 2016

Geweldige combinatie…het zoete van de rode biet, het zure van de dressing op de salade en het hartige van de omelet met champignon ? En weeral op mum van tijd klaar! Als kruiden in de omelet gebruikte ik himalayazout, zwarte peper, beetje nootmuskaat en kurkuma. Eerst in kokosolie de champignons even bakken en zeker voldoende kruiden met peper en zout want champignons hebben veel kruiden nodig. En beetje limoensap erbij geeft een heel lekkere toets aan de champignons. En dan het eimengsel erbij en laten garen.

Voor de dressing gebruik ik meestal olijfolie+mosterd+limoen of appelciderazijn goed mengen+rauwe honig+sjalot+peper+himalayazout. Deze dressing meng je met de rode biet. Meestal koop ik in de biowinkel voorgekookte rode biet omdat dit makkelijkst is maar je kan ook zelf rode bier koken en in blokjes snijden. Smakelijk!

You Might Also Like