Zoete Zonde

Zoete zondige hot choco

23 december 2017

De boog kan niet altijd gespannen staan. Ik eet volgens de 80/20 regel waarbij het voor 80% hormoon balancerend is en een zoete zonde moet ook eens kunnen. En al helemaal vandaag op de verjaardag van mijn hubbie. Daarnet zijn favoriete ontbijt met warme chocolade, suikerbrood en rozijnenbrood. Voor de warme chocolade gebruik ik al jaren rijstmelk. Na de geboorte van de kids heb ik bij de oudste een jaar borstvoeding gegeven, bij de tweede zoon 9 maanden en bij de kleinste heb ik het nog 6 maanden volgehouden tot hij groenten begon te eten. Na de ‘mama melk’ zijn we altijd overgestapt op rijst melk en nu nog altijd is dat de favoriet voor de hele familie. Ik voeg er melkchocolade aan toe want niemand van ons lust jammer genoeg pure chocolade. Maar het is feest vandaag dus no worries. En om het helemaal af te maken slagroom er boven op en afwerken met cacao poeder. Heerlijk winters genieten 🙂

You Might Also Like