Gratis e-book

Mijn 5 favoriete hormoon balans tips & 5 recepten

Hormoon balans richtlijnen pas ik nu al 4 jaar toe en de laatste 2 jaar consequenter omdat ik gewoon de hormoon balans richtlijnen beter begrijp sinds ik mijn diploma Hormoon Factor Trainer haalde in juni 2017.
Hormoon balans is geen dieet, het is geen quick fix voor fysieke klachten; het is een lifestyle. Maar als je de richtlijnen consequent blijft toepassen dan kan het wel onverwachte resultaten opleveren.

Er zijn een aantal fysieke kwaaltjes die blijkbaar deel uitmaken van het verouderingsproces. Je kent ze wel: ‘love handles’, zware ‘derrière’ met cellulite, haaruitval en dan weer haar waar we het liever niet hebben, hondsmoe…. Dit zijn allemaal signalen van ons lichaam, hormonale signalen waar we als Hormoon factor Trainer een verklaring kunnen voor geven.

Ik heb dit e-book zo praktisch mogelijk gemaakt dus ben ik vertrokken van voeding die een belangrijke plaats heeft in de hormoon balans lifestyle. Soms zullen dit zelfs verrassende voedingstips zijn maar je krijgt een uitleg waarom net deze voeding en zomaar 5 lekkere recepten op de koop toe die passen bij de tip. En dat deze lifestyle werkt, merk je aan onderstaande reacties van klanten die ik al begeleidde. Het woord ‘detox’ zal je mogelijk opvallen want dat is voor de meesten een belangrijke stap ergens in het begeleidingsproces.

Ik heb trouwens net gevraagd of ik bovenstaande testimonials op deze pagina mocht gebruiken en Ilse reageerde met volgend bericht…

Mijn 5 favoriete hormoon balans tips & 5 recepten