Sylvie Verleye

Ik ben eigenlijk al sinds 2000 storytelling coach en coachte een aantal jaar geleden een psychologe voor haar presentatie over bijnieruitputting. Nooit had ik kunnen denken welke impact deze coaching op mij zou hebben. Ik was zo geïnteresseerd dat ik zelf op zoek ging naar meer informatie over de thematiek en voor ik het wist zat ik weer op de schoolbanken. Gedurende 6 maanden volgde ik een intensieve opleiding bij Ralph Moorman, auteur van verschillende boeken over hormoon balans.

Deze opleiding kwam als een zegen want ik kook ontzettend graag maar stelde me een paar jaar geleden wel de vraag hoe het nu zit met gezonde voeding. Want ik hoorde zo veel tegenstrijdige berichten. Wel vlees, geen vlees? Wel boter, geen boter? Ik nader de 50 dus het is een thematiek die me wel bezig houdt ­čśë De opleiding maakte het helemaal duidelijk voor mij maar dan was er nog een uitdaging…

Hoe kon ik de idee├źn waar ik ondertussen volledig achter sta, combineren met 3 tiener kids die hun neus optrekken voor groenten? Dit resulteerde in deze blog waarin ik recepten deel die grotendeels voor ons gezin werken. En er staan zeker wel desserten in maar suiker limiteren blijft toch de grootste uitdaging al van toen het kleine ukkies waren ­čśë