Eet weetjes

Knolselder tip

2 maart 2016

Tip voor wie al graag eens knolselder gebruikt… Met sommige groenten worstel ik wel eens zoals knolselder en pompoen. Dat vind ik nu zoooo onhandig en moeilijk om te snijden maar 2 weken geleden deed manlief een kookworkshop en wat bleek…die kok maakt zo goed als alle groenten in de oven. Rode kool? De oven in. Knolselder? De oven in. Pompoen? De oven in. Dus heb ik vorige week al geëxperimenteerd en dit werkt geweldig!!! Een volledige knolselder zonder aluminiumfolie 3u in een oven van 200°. Wanneer je die er uit haalt kan je de schil zowat er af pellen en kan je het binnenste eruit lepelen of makkelijk snijden. Er zit nu een knolselder in de oven voor de soep die ik straks maak en het begint hier geweldig te ruiken in huis. Ook al gedaan met rode kool (2u in de oven). Simpel en lekker 🙂

You Might Also Like