Eet weetjes

Van mond tot kont…

3 december 2015

In ons team bij Forever Living zit een darmspecialiste die vorige week een webinar heeft gegeven over ‘de drol’. Alles wat je eet, verlaat ook je lichaam maar de pot vertelt ook veel over de conditie van jouw lichaam zo blijkt 😉 Wat heb ik geleerd van het webinar?

Als je een wasknijper nodig hebt, dan heb je last met eiwitten verteren. Eiwitten zijn dus zuivelproducten zoals kaas en melk, eieren maar ook vlees. Beperk die even in jouw voeding en kijk of er iets verandert.

Als je veel lucht hebt in jouw buik dan heb je moeite met koolhydraten verteren. Dat zijn dan vooral pasta en brood. Ik merk zelf wanneer ik vooral witte pasta eet dat ik er last van heb. Toen ik zwanger was dacht ik al heel vroeg de baby te voelen bewegen maar nu weet ik dus dat ik vaak mijn darmen heb gevoeld en letterlijk heb zien opbollen in plaats van de baby 😉

Als je een WC borstel nodig hebt dan eet je in verhouding te veel vetten dus die even minderen en kijken welk effect het heeft.

You Might Also Like

  • sabine 7 december 2015 at 18:36

    mijn probleem zijn dus de koolhydraten en lucht in de darmen blijft als ik ze eet, niet leuk

    • Sylvie Verleye 7 december 2015 at 19:25

      Vervelend hé… Ik neem nu probiotica om darmen extra te ondersteunen. Ik ben net begonnen maar heb de indruk dat dit wel goed werkt voor mij.